Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez-az VL-ről

Név: Dorottya az eredeti, néhai írói nevén VivaLo.
Kor: 16

Budapesten születtem '95-ben, és ott is éltem 13 évig. Per'pillanat egy vidéki lány vagyok, ami nem lesz mindig így. Minden vágyam az, hogy sikeres írónő legyen.
Jelenleg egy külvárosi, igen erős gimnáziumban tanulok, ahol majd négy év múlva végzek, és onnantól kezdve az idegenvezetői pályát akarom lestoppolni. Számomra az első a nyelvtanulás - angol és francia előnyben. 

Írás terén úgy állok, hogy kiléptem a mesevilágból, és innentől kezdve nem írok fanfictiont (csupán Harry Potter témában).

Család: Anyukámmal, apukámmal, mamámmal, öcsémmel és kutyámmal élek együtt. Öcsém néha nagyon az agyamra megy, két évvel fiatalabb nálam, de vagy tíz centivel magasabb nálam, és sokkal mélyebb hangja van, mint Dzsásztin Bíbörnek! =D A családunkban szerencsére nincsenek nagyobb veszekedések, így örömteli gyermekkorom volt! 

Zene: Ízig-vérig Eminem-fan vagyok, így rap-világba tartozom! Nem tudok nélküle élni!:) De persze sok mást szeretek! ^^" 

Filmvilág: Kedvenc színészem Johnny Depp és Leonardo Dicaprio. Kedvenc filmjeim közé tartozik a Titanic, a Lord of the Ring, a Hetedik, a Seven Life, az Inception, a Karib-tenger kalózia és még pár film, hirtelen nem jut eszembe egy se. 

Kedvenc íróm Vavyan Fable és J.K.Rowling, J.R.R.Tolkient is szeretném, ha nem unnám halálra a fejemet a könyvein....^^" 

Köszönöm, hogy szakítottál rám időt!